Karolinka - město na Valašsku

 / 

O městě

 / 

Aktuality

 / 

Vítání občánků 27.10.2023
 

Aktuality

1,SELECT * FROM aktuality WHERE (zobraz = '1') AND (id = 1931) ORDER by priorita ASC, datum DESC, cas DESC

31.10.2023 | Vítání občánků 27.10.2023

 

Vítání občánků je u nás ve městě dlouholetou tradicí a mnoho z nás se jej zúčastnilo v roli rodiče, prarodiče nebo dítěte. Letošní vítání občánků proběhlo minulý pátek dne 27. října 2023.

V obřadní síni Městského úřadu v Karolince jsme slavnostně přivítali do života devět narozených dětí s doprovodem.

Přivítali jsme: Viktorii Volkovou (rodiče Veronika Volková a Přemysl Volek), Tima Sladkovského (rodiče Daniela Chromčáková a Matěj Sladkovský), Filipa Mynáře (rodiče Renata Pšenicová a Zdeněk Mynář), Tadeáše Mikulu (rodiče Monika Mikulová a Adam Mikula), Leontýnu Křenkovou (rodiče Andrea Křenková a Jiří Křenek), Rozálii Orságovou (rodiče Denisa Orságová a Martin Orság), Anežku Hežovou (rodiče Eliška Řepková a Ivo Heža), Ondřeje Mynarčíka (rodiče Veronika Mynarčíková a Jakub Mynarčík) a Melichara Zetka (rodiče Mariana Zetková a Miroslav Zetek).

Slavnostním slovem provázela paní Adéla Pavelková, proslov přednesl místostarosta města Karolinky Bc. Oldřich Škorňák. Následovaly podpisy rodičů do pamětní knihy, kdy maminky obdržely velkou růži, tatínkové „valašský penicilín" a jejich ratolesti finanční dar. Po slavnostním přípitku a pohoštění využili rodiče možnost pořídit si na památku společné fotografie se svými dětmi a členy rodiny.  Celé setkání provázela příjemná a úsměvná atmosféra, kterou si užily děti, jejich rodiče i všichni přítomní.

Děkuji všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci, a budu se těšit na další setkání.

Rodiče, kteří mají zájem o fotografie, prosím dostavte se s vlastním USB diskem na Městský úřad v Karolince do kanceláře matriky č. dv. 206, kde si můžete nahrát fotografie, o které budete mít zájem.

Bc. Oldřich Škorňák, místostarosta

 

fotografie naleznete zde

 

 
 

Městský úřad Karolinka

Radniční náměstí 42
756 05 Karolinka
IČ: 00303909

 



Úřední hodiny

    Pondělí: 8:00 - 11:00   12:00 - 17:00
    Středa: 8:00 - 11:00   12:00 - 17:00
           
   

 

 
Partneři
Papradno  
Bytča  
Púchov  
Vysoká nad Kysucou
 
 

východní morava     valašsko     valašsko horní vsacko     kudy z nudy